Waar en hoe laat wordt de topper AZ - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de topper AZ - PSV in de Eredivisie uitgezonden?
13 oktober om 19:49

Zaterdagavond staat er een topper op het programma in de Eredivisie. AZ neemt het thuis in het AFAS Stadion op tegen de regerend landskampioen PSV. Beide ploegen staan hoog in de competitie en hopen een belangrijke slag te slaan. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

AZ - PSV in de Eredivisie

PSV is nog ongeslagen in de Eredivisie en verkeert in uitstekende vorm. De Eindhovenaren hebben al hun acht wedstrijden tot nu toe gewonnen en staan daardoor bovenaan de ranglijst. Dit wordt echter hun eerste serieuze test, want AZ, de huidige nummer drie, staat te wachten. PSV zal de druk voelen om deze sterke reeks voort te zetten, maar weet dat het vorig seizoen met 0-4 won in Alkmaar.

AZ kende tot nu toe een wisselend seizoen, met vijf overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen. De ploeg staat momenteel op de derde plek en wil graag dichterbij komen bij de koppositie van PSV. De Alkmaarders hopen hun thuisvoordeel te benutten en zich te revancheren voor de nederlaag van vorig seizoen.

Waar kun je AZ - PSV kijken?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 18.45 uur op zaterdag 19 oktober 2024. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.