Waar en hoe laat wordt Spanje - Servië in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Spanje - Servië in de Nations League uitgezonden?

Vandaag om 09:40

Dinsdag komt EK-winnaar Spanje weer in actie in de Nations League. La Roja wist zaterdag de koppositie te bemachtigen door met 1-0 van Denemarken te winnen en zal de bovenste plek willen verdedigen tegen Servië. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Spanje wist zaterdag de koppositie in groep 4 van de Nations League divisie A te pakken met een 1-0 overwinning op Denemarken. Ze staan nu stevig aan de leiding met 7 punten uit 3 wedstrijden. Servië staat momenteel derde in de groep met 4 punten, hoopt op een stunt om aansluiting te vinden bij de top. Beide ploegen zijn in goede vorm. Spanje heeft een overtuigende 1-4 zege geboekt op Zwitserland en won afgelopen zaterdag van Denemarken, maar speelde in de eerdere ontmoeting met Servië 0-0 gelijk. De Serviërs boekte een knappe 2-0 overwinning op Zwitserland en staat klaar voor een gevecht om belangrijke punten in deze groepsfase.

Waar kun je  Spanje - Servië live bekijken?

Spanje - Servië wordt gespeeld op dinsdag 15 oktober 2024 om 20:45 uur in het Estadio El Arcangel. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.