Doelpunten liggen in het verschiet: alle ogen zijn gericht op sleurende Brobbey

Doelpunten liggen in het verschiet: alle ogen zijn gericht op sleurende Brobbey

Vandaag om 17:00
Laatste update: om 17:02

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal mag maandagavond flink aan de bak in de Nations League. In Duitsland treft Oranje Die Mannschaft en een flink aantal doelpunten liggen voor de hand. BetMGM staat klaar voor deze heerlijke kraker!

Na een teleurstellende avond in Boedapest is Oranje uit op eerherstel. Tegen Hongarije werd met 1-1 gelijk gespeeld. Daarnaast gaf de rode kaart van Virgil van Dijk bondscoach Ronald Koeman en zijn manschappen ook nog eens een bittere nasmaak. Tegen Duitsland zal het roer echter om moeten en zal enkel een positief resultaat volstaan.

Nederland en Duitsland vinden opnieuw het net

Afgelopen Nations League-ronde stonden beide grootmachten ook al tegen elkaar. Destijds werd het in een zeer aanstekelijke wedstrijd 2-2, maar heerste bij Nederland vooral het gevoel dat er meer in zat. Beide ploegen hebben te kampen met enkele blessuregevallen waardoor de kans op fouten toeneemt. Mochten beide ploegen wederom tweemaal scoren, dan heb je met de special bij BetMGM prijs. Komen maandagavond beide ploegen minstens 1.5 keer tot scoren? Dan krijg je bij BetMGM 5.50 keer je inzet!

Sleurende Brobbey staat op

Brobbey en doelpunten gaan dit seizoen nog niet hand in hand met elkaar. Toch bewijst de aanvaller telkens zijn waarde. De afgelopen wedstrijd tegen Duitsland bewees de berensterke aanvaller dat de Duitse defensie nauwelijks tegen hem was opgewassen. In de rust werd Jonathan Tah al gewisseld en tot zijn wissel was Brobbey wellicht de gevaarlijkste man van het veld. In twee van de laatste drie duels in Duitsland stapte Oranje met een resultaat van het veld en door de vele afwezigen bij de thuisploeg liggen er kansen voor Koeman en co. Wint Nederland van Duitsland en scoort Brobbey? Dan krijg je bij BetMGM 10.00 keer je inzet!

Alle Duitse ogen op Undav

In Duitsland zijn de ogen gericht op Deniz Undav. De aanvaller is wellicht een onbekende naam in Nederland, maar afgelopen seizoen ontpopte de aanvaller zich tot een veelzijdige doelpuntenmaker. Dit seizoen staat de teller na zes Bundesliga-wedstrijden al op vier doelpunten. Vrijdagavond scoorde Undav er twee tegen Bosnië en Herzegovina en tegen Oranje was het afgelopen maand ook raak. Scoort Undav en wint Duitsland van Nederland? Dan krijg je bij BetMGM 3.55 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust