Wie is de duurste speler van Feyenoord?

Update transferwaardes: dit is de duurste speler van Feyenoord

Vandaag om 13:50

De nieuwe marktwaarde-updates van Transfermarkt.com zijn live en verschillende spelers zagen hun waarde stijgen en sommige dalen. Bij Feyenoord schoot Quinten Timber omhoog, maar hij is nog altijd niet de nummer één. Welke Feyenoorder heeft de hoogste marktwaarde? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Welke Feyenoorder heeft de hoogste marktwaarde?

Transfermarkt.com heeft de nieuwste waarderingen voor spelers bekendgemaakt, en binnen Feyenoord valt vooral Santiago Gimenez op. De spits, die momenteel geblesseerd is en nog niet in zijn beste vorm stak, behoudt zijn waarde van veertig miljoen euro. Gimenez is hiermee de meest waardevolle speler van Feyenoord, ondanks dat meerdere teamgenoten hun waarde zagen dalen.

Middenvelders stijgen, Bijlow valt terug

Het Feyenoord-middenveld laat positieve ontwikkelingen zien. Quinten Timber zag zijn waarde stijgen van 28 naar 35 miljoen euro, terwijl In-beom Hwang een groei van 1.5 miljoen naar een nieuwe waarde van tien miljoen noteerde. De grootste daling kwam echter bij doelman Justin Bijlow. Door blessureproblemen en het mislopen van een transfer naar Southampton, zakte zijn waarde van 13 naar 8,5 miljoen euro. Ook Ramiz Zerrouki en Luka Ivanušec zagen hun waarde flink afnemen.

Nieuwkomers op de radar

Onder de nieuwkomers vallen vooral Facundo Gonzalez en Chris-Kévin Nadje op. Gonzalez zag zijn waarde verdubbelen van twee naar vier miljoen, terwijl Nadje groeide van 0.7 naar 1.5 miljoen. Ook talent uit eigen jeugd Gjivai Zechiël, die tegenwoordig ook international is bij Jong Oranje steeg enorm. Voor de update vertegenwoordigde hij slechts een waarde van zeshonderduizend euro, nu ligt zijn waarde rond de drie miljoen.

De tien Feyenoorders met de hoogste marktwaarde

1. Santiago Gimenez (spits) – €40 miljoen
2. Quinten Timber (middenvelder) – €35 miljoen
3. Dávid Hancko (verdediger) – €35 miljoen
4. Quilindschy Hartman (verdediger) – €23 miljoen
5. Calvin Stengs (middenvelder) – €15 miljoen
6. Igor Paixão (aanvaller) – €14 miljoen
7. Justin Bijlow (keeper) – €8,5 miljoen
8. In-beom Hwang (middenvelder) – €10 miljoen
9. Luka Ivanušec (middenvelder) – €8 miljoen
10. Ayase Ueda (aanvaller) – €8 miljoen