'Ziyech mogelijk weg uit Turkije: middenvelder staat open voor deze competitie'

'Ziyech mogelijk weg uit Turkije: middenvelder staat open voor deze competitie'

Vandaag om 13:10

Hakim Ziyech staat open voor een vertrek bij Galatasaray en de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) is daarbij een serieuze optie. Dit meldt het Turkse Fanatik. De Marokkaanse middenvelder kampte dit seizoen met blessures en heeft slechts beperkte speeltijd gekregen, wat de deur openzet voor een transfer in de winter.

Ziyech, die afgelopen zomer overkwam van Chelsea, heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. De Turkse topclub zou hem daarom in januari willen verkopen om nog een transfersom te ontvangen. De middenvelder speelde dit seizoen slechts één volledige competitiewedstrijd en twee halve Europese wedstrijden. Mede door aanhoudende rugklachten is hij geen vaste waarde geworden in Istanbul.

Een overgang naar de MLS zou volgens Fanatik een logische stap zijn. Ziyech zou positief staan tegenover een avontuur in de Verenigde Staten, hoewel concrete biedingen vooralsnog ontbreken. Ook een mogelijke transfer naar het Midden-Oosten blijft een optie. De geruchten over een terugkeer naar Ajax worden echter niet genoemd.