Dit grappige bericht stuurde Perisic naar Karsdorp na PSV-transfer

Dit grappige bericht stuurde Perisic naar Karsdorp na PSV-transfer
Vandaag om 13:50

Ivan Perisic stuurde een humoristisch bericht naar Rick Karsdorp na zijn transfer naar PSV. Dit onthulde Karsdorp in een interview met Voetbal International. Beide spelers kwamen deze zomer naar Eindhoven, maar kende elkaar al goed.

Karsdorp, die Perisic al kent uit hun tijd in de Serie A, vertelde dat de Kroaat hem een bericht stuurde voordat hij bij PSV tekende. 'Je kunt eindelijk rustig slapen, want we worden teamgenoten bij PSV. We hoeven niet meer tegen elkaar te spelen', aldus Karsdorp over het bericht van Perisic. Beide spelers hebben eerder regelmatig tegenover elkaar gestaan in Italië.

Hoewel Karsdorp en Perisic vaak directe tegenstanders waren, hadden ze toch een goede band. 'Ik ben heel goed met Edin Dzeko en dat is ook zijn maatje. Dus bij wedstrijden tegen elkaar was er altijd wel een momentje dat we even een gesprekje hadden,' vertelde Karsdorp. Hij sprak ook zijn bewondering uit voor de fitte staat waarin Perisic nog steeds verkeert op zijn 35ste.

Perisic tekende in september bij PSV en heeft inmiddels twee wedstrijden gespeeld. Helaas is hij niet inzetbaar in de Champions League. Karsdorp moet nog aan zijn ritme werken, nadat hij clubloos de voorbereiding doorliep.