Waar en hoe laat wordt PSG - PSV in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSG - PSV in de Champions League uitgezonden?
Vandaag om 10:47

Dinsdagavond staat een interessante ontmoeting op het programma in de Champions League: Paris Saint-Germain ontvangt PSV in het Parc des Princes. Het duel maakt deel uit van speelronde 3 in de groepsfase en belooft een spannende strijd te worden, aangezien beide ploegen een wisselvallig begin van hun Europese campagne hebben gehad. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

PSG - PSV in de Champions League

PSV kende een matige start in de groepsfase met een 3-1 nederlaag tegen Juventus en een 1-1 gelijkspel tegen Sporting CP. De Eindhovenaren hopen nu hun eerste overwinning te boeken, maar treffen in PSG een taaie tegenstander. De Franse kampioen won zijn eerste wedstrijd tegen Girona met 1-0, maar ging vervolgens onderuit tegen Arsenal (2-0). Beide teams willen winnen om hun kansen op de knock-outfase te vergroten. Helaas zullen PSV-supporters niet aanwezig zijn in Parijs, vanwege veiligheidsredenen opgelegd door de Franse overheid.

Hoe kun je PSG - PSV kijken?

PSG – PSV wordt gespeeld op dinsdag 22 oktober om 21.00 uur in het Parc des Princes. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. Voor Ziggo-klanten is de uitzending inbegrepen, maar je kunt de wedstrijd ook streamen via Ziggo Sport Free door een gratis account aan te maken. Daarvoor kun je terecht op deze website. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.