Waar en hoe laat wordt Benfica - Feyenoord in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Benfica - Feyenoord in de Champions League uitgezonden?

Vandaag om 11:00

Woensdagavond staat Feyenoord voor een zware uitdaging in de Champions League, wanneer ze het opnemen tegen Benfica in het Estadio da Luz. Dit duel maakt deel uit van speelronde 3 van de competitiefase. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Benfica - Feyenoord in de Champions League

Feyenoord begon wisselvallig aan het Champions League-seizoen, met een zware 0-4 nederlaag tegen Bayer Leverkusen, gevolgd door een knappe 2-3 overwinning op Girona. Benfica, de runner-up van de Portugese competitie vorig seizoen, is sterk gestart met overwinningen op Rode Ster Belgrado (1-2) en Atlético Madrid (4-0). De ploeg van Bruno Lage, met bekende namen als oud-Feyenoorders Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes, en voormalig Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis, verkeert in topvorm en zal Feyenoord het vuur aan de schenen leggen.

Hoe kun je Benfica - Feyenoord kijken?

Benfica – Feyenoord begint op woensdag 23 oktober om 21.00 uur in het Estadio da Luz. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo-klanten kunnen de wedstrijd volgen via hun tv-abonnement, terwijl anderen de wedstrijd via Ziggo Sport Free kunnen streamen door een gratis account aan te maken. Dat kan via deze link. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.