Hoe kijk je naar VfL Wolfsburg - Olympique Lyon in de Women's Champions League?

Waar is de Women's Champions League kraker tussen Wolfsburg en Lyon te zien?

Vandaag om 12:35
Laatste update: om 12:35

Donderdagavond staat een ware kraker op het programma in de Women's Champions League: VfL Wolfsburg neemt het in eigen huis op tegen de Franse recordkampioen Olympique Lyon. Beide teams zullen gebrand zijn op een goed resultaat, zeker met het oog op de volgende ronde van het toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live VfL Wolfsburg - Olympique Lyon kijken

VfL Wolfsburg, tweevoudig winnaar van de Women's Champions League, kent een lastige start van het huidige Europese seizoen. Tot ieders verrassing ging de ploeg in de eerste speelronde onderuit tegen AS Roma, wat de druk op het team heeft verhoogd. In de Bundesliga draait Wolfsburg degelijk, met vier overwinningen uit zes wedstrijden, een gelijkspel en een nederlaag. De Duitse ploeg moet nu laten zien dat ze op het hoogste niveau kunnen terugvechten.

Aan de andere kant staat Olympique Lyon, met acht Champions League-titels de absolute recordhouder in het toernooi. Het team lijkt ook dit seizoen niet te stoppen. De Fransen hebben dit jaar vier wedstrijden gespeeld en wisten ze allemaal winnend af te sluiten, met maar liefst negentien doelpunten voor en slechts twee tegen. De laatste nederlaag van Lyon kwam in de Champions League-finale van 2024 tegen FC Barcelona, maar sindsdien is de ploeg op oorlogssterkte.

Op welke zender is VfL Wolfsburg - Olympique Lyon te zien?

De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Olympique Lyon begint donderdag 17 oktober om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op DAZN. Via de website van DAZN kun je gratis een account aanmaken en de wedstrijd rechtstreeks volgen.