Van welke club was Liam Payne supporter?

Dit was de favoriete voetbalclub van muzikant Liam Payne

Vandaag om 13:00

Muzikant Liam Payne overleed op woensdag 16 oktober 2024 plotseling. De One Direction-ster was ook groot voetballiefhebber en was vaker te vinden op de tribunes. Van welke club was Payne supporter? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Welke voetbalclub supporte Liam Payne?

Op woensdagavond kwam plotseling het nieuws naar buiten dat de Engelse muzikant Liam Payne was overleden. Net als menig ander Engelsman hield Payne van voetbal en was hij ook supporter van een club. West Bromwich Albion, de club waar hij groot fan van was, stond dan ook stil bij het nieuws van zijn overlijden. 'We zijn geschokt en verdrietig door het nieuws van het overlijden van Baggies-fan en muzikant, Liam Payne. Onze gedachten gaan uit naar Liams familie, vrienden en geliefden in deze tragische tijd', schrijft de club op X.

Bij het bericht dat de Championship-club plaatst is ook een foto van Payne te zien in het stadion. Hoewel hij soms op de tribunes te vinden was, vond Payne dat hij niet vaak genoeg zijn club bezocht. In een interview gaf hij aan een 'groot supporter' te zijn, maar dat hij niet vaak genoeg naar de wedstrijden kon gaan door andere verplichtingen.