Waar is Juventus - Lazio te zien?

Waar en hoe laat wordt Juventus - Lazio in de Serie A uitgezonden?

Vandaag om 15:50

Zaterdagavond 19 oktober staat een ware Italiaanse topper op het programma in de Serie A. Juventus ontvangt Lazio in een duel tussen de huidige nummers drie en vier van de competitie. Beide ploegen zijn uitstekend aan het seizoen begonnen en willen de strijd om de bovenste plaatsen voortzetten. Waar kun je deze kraker volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Juventus - Lazio kijken

Onder leiding van Thiago Motta is Juventus dit seizoen uitstekend bezig. De ploeg uit Turijn staat derde in de Serie A en is nog ongeslagen na zeven speelrondes. Juventus heeft drie wedstrijden gewonnen en vier keer gelijkgespeeld. Opvallend genoeg kreeg de club slechts één tegendoelpunt te verwerken, wat wijst op een ijzersterke defensie. Ook in de Champions League presteert de ploeg goed, met twee overwinningen uit twee wedstrijden.

Lazio, de nummer vier van de Serie A, kent ook een sterk seizoen. De Romeinen wonnen vier wedstrijden, speelden één keer gelijk en verloren tweemaal in de competitie. De onderlinge confrontaties tussen Juventus en Lazio waren de afgelopen jaren spannend, met twee overwinningen voor beide teams en één gelijkspel in de laatste vijf ontmoetingen. Dit belooft wederom een intens duel te worden.

Op welke zender is Juventus - Lazio te zien?

De wedstrijd tussen Juventus en Lazio begint zaterdag om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2, met de uitzending die start om 20.35 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.