Deze veelbelovende Nederlandse verdediger is weer begonnen met trainen

Björn Meijer weer terug op het trainingsveld van Club Brugge
Vandaag om 07:25

Björn Meijer is weer terug bij Club Brugge. De Nederlandse verdediger zat lange tijd in de lappenmand, maar lijkt bijna klaar met zijn revalidatie. Welke blessure had de veelbelovende Meijer? VoetbalNieuws.nl werpt een blik.

Welke blessure heeft Meijer?

Club Brugge, de huidige club van Meijer, kwam met goed nieuws. De Belgische club plaatste op social media een foto van Meijer die weer op het trainingsveld te vinden was. De verdediger heeft de groepstraining hervat, maar zal eerst weer verder moeten bouwen. Volgens Het Laatste Nieuws is het dan ook niet het plan dat Meijer snel minuten gaat maken bij Club Brugge. 

Meijer moest een operatie ondergaan aan zijn knie. Tijdens het play-off-duel tegen Royal Antwerp FC raakte hij geblesseerd en sindsdien kwam hij niet meer in actie. Uiteindelijk wist Club Brugge de Belgische competitie te winnen, maar tijdens de huldiging zat Meijer nog in een rolstoel. De verdediger werd al meermaals opgeroepen voor Jong Oranje, maar een oproep voor het Nederlands elftal kreeg hij nog niet. De precieze datum van zijn comeback is nog altijd niet duidelijk.