Waar en hoe laat wordt Celta de Vigo - Real Madrid in La Liga uitgezonden?

Waar is Celta de Vigo - Real Madrid te zien?
Vandaag om 08:20

Zaterdagavond 19 oktober staat er weer een spannende wedstrijd op het programma in La Liga, wanneer Celta de Vigo het in eigen huis opneemt tegen de grootmacht Real Madrid. Beide ploegen willen na de interlandbreak goed uit de startblokken komen. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Celta de Vigo - Real Madrid kijken

Real Madrid zal na de verrassende nederlaag tegen Lille in de Champions League gebrand zijn om de zegereeks in de competitie voort te zetten. Voor de interlandbreak herstelde de ploeg van Carlo Ancelotti zich met een overwinning op Villarreal. De Koninklijke staat momenteel tweede in La Liga, achter FC Barcelona, en wil deze positie verstevigen. Voor het duel met Lille was het laatste officiële verlies van Real Madrid in januari 2024, tegen Atlético Madrid in de Copa del Rey.

Celta de Vigo kent een wisselvallig seizoen. De Galiciërs hebben vier overwinningen, vier nederlagen en één gelijkspel achter hun naam staan. In de laatste twintig ontmoetingen met Real Madrid wist Celta slechts één keer te winnen, en dat was in 2017 in de Copa del Rey. Met drie gelijke spelen erbij is het geen gemakkelijke opgave om de hoofdstedelingen te verslaan, maar een verrassing in eigen huis is altijd mogelijk.

Op welke zender is Celta de Vigo - Real Madrid te zien?

De wedstrijd tussen Celta de Vigo en Real Madrid begint zaterdagavond 19 oktober 2024 om 21.00 uur. De voorbeschouwing start al om 20.30 uur op Ziggo Sport 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.