Om deze reden laat de trainer van Excelsior een competitieduel in de KKD schieten

Om deze reden laat de trainer van Excelsior een competitieduel in de KKD schieten
Vandaag om 12:52

Ruben den Uil zit vrijdagavond niet op de bank tijdens het duel tussen Excelsior en MVV Maastricht in de Keuken Kampioen Divisie. De oefenmeester van de Kralingers laat de wedstrijd schieten vanwege de bruiloft van zijn zus.

"Mijn leven staat elke dag volledig in het teken van de club en de prestaties die we elke dag met elkaar leveren. Toen een jaar geleden het huwelijk van mijn zus gepland werd, kon ik niet vermoeden dat ik hoofdtrainer zou zijn en we op vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie zouden spelen. Familie speelt een hele belangrijke rol in mijn leven", aldus Den Uil tegenover het Algemeen Dagblad.

Gezien de afwezigheid van Den Uil, nemen de assistenten van Excelsior het roer tijdelijk over. Dat zijn Michel Breuer, Thomas Verhaar en Adrie Koster. Laatstgenoemde heeft een aardig verleden als hoofdcoach in de Eredivisie van onder meer Ajax, Willem II en RKC Waalwijk. Ook was hij eerder al hoofdcoach bij Excelsior.

Een officiële wedstrijd missen door een bruiloft kennen we nog van vorig seizoen. John van ‘t Schip bezocht de bruiloft van zijn zoon, wat totaal begrijpelijk is, toen Ajax het in de KNVB Beker opnam tegen amateurclub Hercules. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.