Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest drie spelers uit fit, kwalitatief kwartet

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV voor het duel met AZ
Vandaag om 15:05

PSV hervat de Eredivisie na de interlandbreak met een uitwedstrijd bij AZ. Uit de persconferentie van Peter Bosz bleek dat de Eindhovenaren buiten de langdurig geblesseerden over een fitte selectie beschikken. Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV.

Achterin is er eigenlijk maar één vraagteken. Mauro Junior neemt naar verwachting de plek in van de geschorste Matteo Dams en centraal staan Ryan Flamingo en Olivier Boscagli. De rechtsbackpositie is waar het om draait. Kiest Bosz voor Richard Ledezma of Rick Karsdorp? De oefenmeester liet op de persconferentie los dat Karsdorp er goed voor staat en dus start hij naar verwachting in de basis.

Op het middenveld mist PSV Joey Veerman, maar is Jerdy Schouten teruggekeerd. De landskampioen heeft met Guus Til, Ismael Saibari en Malik Tillman nog een hoop smaken. Iedereen is fit en dus staat Bosz voor een keuze. Die hangt ook enigszins af van wat hij in de aanval beslist. Gaat Noa Lang starten? Zo nee, dan speelt Tillman daar. Zo ja, dan gaat hij naar het middenveld. Gezien de laatste wedstrijden lijkt Lang degene te zijn die op de bank gaat starten.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro; Schouten, Saibari, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.