Waarom Nottingham Forest-eigenaar Marinakis voor vijf wedstrijden geschorst is

Waarom Nottingham Forest-eigenaar Marinakis voor vijf wedstrijden geschorst is
Vandaag om 16:54

Evangelis Marinakis, de eigenaar van Nottingham Forest, zit de komende vijf wedstrijden niet op de tribune van zijn club. De Griekse investeerder is door de FA geschorst vanwege wangedrag na afloop van het duel met Fulham.

Vlak voor de interlanbreak verloor Forest van Fulham door een strafschop van Rául Jiménez. Die strafschop werd na ingrijpen van de VAR gegeven door scheidsrechter Josh Smith, die eerder in de wedstrijd twee keer besloot om Forest geen strafschop te geven. Het zette kwaad bloed bij Marinakis, die zich na afloop van de wedstrijd heeft laten gaan in de spelerstunnel.

Wat er precies is gezegd is niet bekend, maar dat Marinakis over de streep is gegaan, staat vast. De Engelse bond heeft hem een schorsing van vijf wedstrijden gegeven en dat houdt in dat hij tijdens de duels met Crystal Palace (uit), Leicester City (uit), West Ham United (thuis), Newcastle United (thuis) en Arsenal (uit) niet op de tribune zal zitten.

Ook moet Forest het een tijdje zonder trainer doen. Nuno Espirito Santo werd ook voor drie wedstrijden geschorst. Hij had zich weer laten gaan over een rode kaart van Morgan Gibbs-White en dat kost hem een drietal aan wedstrijden.