Schouten niet de eerste: dit is de ziekenboeg van PSV

Welke PSV-spelers zijn geblesseerd?
20 oktober om 19:00

Peter Bosz en PSV hebben niet voor het eerst dit seizoen met meerdere blessures te maken. De Eindhovenaren zijn nog zonder puntverlies in de Eredivisie, maar verloren wel Jerdy Schouten na het duel met AZ. Hoe ziet de huidige ziekenboeg van PSV eruit? VoetbalNieuws.nl zet het voor je op een rij.

PSV heeft te maken met een aantal blessures in de selectie, waaronder de recent opgelopen blessure van Jerdy Schouten. De middenvelder moest het veld verlaten in de wedstrijd tegen AZ en zal de aankomende Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain missen.

Deze PSV’ers zijn momenteel geblesseerd

Schouten is niet de enige speler in de lappenmand. Sergiño Dest is de komende maanden afwezig na het scheuren van zijn kruisband. De rechtsback kan pas in januari 2025 terugkeren. Ook Hirving Lozano kampt met een blessure, al is zijn spierblessure minder ernstig. Joey Veerman, die recent een liesblessure opliep, zit eveneens langs de kant. Zijn terugkeer is nog onzeker.

Naast deze spelers moesten ook andere PSV’ers eerder dit seizoen wedstrijden missen. Zo stond Ivan Perisic begin oktober kort aan de kant en werd Luuk de Jong behandeld voor een hoofdwond. Ook Rick Karsdorp had last van een dijblessure en Fredrik Oppegård was twee maanden uitgeschakeld door een enkelblessure.

Lijst van geblesseerde spelers bij PSV:

Sergiño Dest (23): Kruisband, sinds juli 2024
Hirving Lozano (29): Spierblessure, sinds september 2024
Jerdy Schouten (27): Knieblessure, sinds oktober 2024
Joey Veerman (25): Liesblessure, sinds oktober 2024