Hoe kijk je naar Real Madrid - Borussia Dortmund in de Champions League?

Waar en hoe is Real Madrid - Borussia Dortmund in de Champions League te zien?

Vandaag om 14:12
Laatste update: om 14:12

Dinsdagavond 22 oktober staat er weer een absolute kraker op het programma in de Champions League. Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Borussia Dortmund, een herhaling van de finale van 2023. Beide ploegen zullen willen winnen om hun Europese campagne kracht bij te zetten. Waar kun je deze spannende wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Real Madrid - Borussia Dortmund kijken

Real Madrid boekte in de laatste competitiewedstrijd een belangrijke 1-2 overwinning op Celta de Vigo. Kylian Mbappé en Vinicius Junior zorgden voor de doelpunten, waardoor Los Blancos in het spoor van FC Barcelona blijven. In de Champions League liep de ploeg van Carlo Ancelotti echter tegen een onverwachte nederlaag aan tegen Lille, wat de druk op het duel met Dortmund alleen maar groter maakt.

Borussia Dortmund staat momenteel bovenaan in de League Phase van de Champions League. De Duitsers wonnen beide wedstrijden en hebben een indrukwekkend doelsaldo van tien voor en slechts één tegen. De laatste keer dat Dortmund Real Madrid trof, was in de Champions League-finale van 2023, waarin de Madrilenen met 0-2 te sterk waren. Dit seizoen zijn Die Borussen echter in topvorm en zullen ze uit zijn op revanche.

Op welke zender is Real Madrid - Borussia Dortmund te zien?

De wedstrijd tussen Real Madrid en Borussia Dortmund begint dinsdag 22 oktober 2024 om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.