Waar en hoe laat wordt Arsenal - Shakhtar in de Champions League uitgezonden?

Waar is Arsenal - Shakhtar in de Champions League op tv te zien?
20 oktober om 23:55

Dinsdagavond 22 oktober treffen Arsenal en Shakhtar Donetsk elkaar in de groepsfase van de Champions League. Beide ploegen zijn op zoek naar belangrijke punten om hun Europese campagne nieuw leven in te blazen. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Arsenal - Shakhtar Donetsk kijken

Arsenal ging voor de interlandbreak verrassend onderuit tegen Bournemouth in de Premier League, na een sterke reeks van vier opeenvolgende overwinningen. De ploeg van Mikel Arteta zal tegen Shakhtar willen herstellen en haar goede vorm in de Champions League voortzetten. In Europa wonnen The Gunners al van PSG en speelden ze gelijk tegen Atalanta, waardoor ze goed op koers liggen in de groepsfase.

Shakhtar Donetsk, onder leiding van Mario Pusic, staat momenteel vierde in de Oekraïense Premier League. In de Champions League verliep het tot nu toe moeizaam voor de Oekraïners: ze speelden gelijk tegen Bologna en verloren ruim van Atalanta. De laatste keer dat Arsenal en Shakhtar elkaar in de Champions League troffen, was in 2010. Toen won Arsenal overtuigend met 5-1 in eigen huis, maar verloor het met 2-1 in Oekraïne.

Op welke zender is Arsenal - Shakhtar Donetsk te zien?

De wedstrijd tussen Arsenal en Shakhtar Donetsk begint dinsdag 22 oktober 2024 om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.