De vermoedelijke opstelling van PSV voor het duel in de CL met Paris Saint-Germain

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz vindt vervangers Schouten, Karsdorp en Veerman

21 oktober om 13:10

PSV neemt het dinsdag in de Champions League op tegen Paris Saint-Germain. Helaas voor de Eindhovenaren hebben ze te maken met de nodige blessuregevallen én met Ivan Perisic die niet speelgerechtigd is. Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV.

PSV moet het in Parijs stellen zonder sterkhouders als Jerdy Schouten, Joey Veerman, Rick Karsdorp en de al langer geblesseerde Sergiño Dest. Als vervanger van Karsdorp zal Peter Bosz vermoedelijk met Richard Ledezma op de proppen komen, die al vaker dit seizoen de back-up op als rechtsback is geweest. Op links maakt Matteo Dams naar verwachting weer zijn opwachting. De twintigjarige Belg was tegen AZ in de Eredivisie nog geschorst, maar kan nu gewoon weer spelen.

Een basisplaats voor Dams zou betekenen dat Mauro Júnior elders op het veld ingezet kan worden. Dat is een fijne gedachte met de blessures van Schouten en Veerman in het achterhoofd. Mauro zal waarschijnlijk als de controleur gaan spelen, met Ismael Saibari iets schuin voor hem. Als aanvallende middenvelder wordt Guus Til, die zijn loopvermogen in Alkmaar combineerde met rendement, waarschijnlijk gewoon weer opgesteld.

Aangezien PSV voorzichtig is met Noa Lang, begint hij vermoedelijk op de bank in het Parc des Princes. Malik Tillman kan dan vanaf links starten en samen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko het trio voorin vormen. De Duitsers is dit seizoen ook in verdedigend opzicht een sterke kracht gebleken voor Bosz en consorten en kan ook daarom wellicht meer van waarde zijn dan Lang, die zich dan in de laatste fase van de wedstrijd met een invalbeurt zou kunnen laten zien.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Mauro, Saibari, Till; Bakayoko, De Jong, Tillman.