Bizar moment bij Juventus: Real Madrid-speler aangekondigd op X

Arda Güler aangekondigd op gehackt X-account van Juventus
21 oktober om 15:25

Arda Güler moet raar hebben opgekeken toen het Engelse account van Juventus hem aankondigde als nieuwe speler. Het X-account blijkt echter gehackt te zijn en dus blijkt het misinformatie. VoetbalNieuws.nl legt de zaak aan je uit.

Uit het niets verscheen op X, het voormalige Twitter, een bericht van het officiële Engelse account van Juventus. Güler, het grote Turkse talent, zou de overstap hebben gemaakt naar De Oude Dame en per direct deel uitmaken van de selectie. Echter blijkt het de verspreiding van nep nieuws te zijn en dus behoort Güler nog altijd tot de selectie van Real Madrid.

Het bericht in kwestie:

Terwijl meerdere fans zich afvroegen wat er gaande was en hoe de jonge Turk zomaar van club kon veranderen terwijl het transferwindow gesloten was kwam het Italiaanse account van Juventus met een bericht naar buiten. Het Engelse X-account van de club zou gehackt zijn en de berichten die geplaatst zouden worden moesten niet serieus genomen worden. 

Na een nipte overwinning wacht voor Juventus in de Champions League een wedstrijd tegen VfB Stuttgart. Op dinsdagavond 22 oktober zal de ploeg van Thiago Motta aftrappen in het eigen stadion. Real Madrid daarentegen wil zich herstellen na de verliespartij tegen Lille. Ook zij zullen thuis spelen en tevens ook tegen een Duitse opponent. Borussia Dortmund komt op bezoek voor een herhaling van de Champions League finale van 2023/2024.