Mogelijkheid tot nieuwe gouden plaat: dit is het nieuwe nummer van Noa Lang

Noa Lang komt met nieuw nummer
21 oktober om 16:45

Noa Lang heeft naast een voetbalcarrière ook een muziekcarrière. Na zijn succes met het nummer 7K op je feestje keert de buitenspeler snel terug met een nieuwe compositie. Hoe klinkt het nummer? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Lang had een groot succes met zijn eerste nummer 7K op je feestje. Tijdens de huldiging van PSV voor het kampioenschap in de Eredivisie zong de buitenspeler voor een uitzinnig publiek zijn nummer en ook schitterede hij er al mee in een reclame voor ESPN. Voor zijn succes kreeg Lang een gouden plaat uigereikt, want hij haalde meer dan tien miljoen streams. 

Hoe klinkt het nieuwe nummer van Noa Lang?

De eerste gouden plaat van Lang werd uitgereikt door niemand minder dan de bekende artiest Ronnie Flex. Het nieuwe nummer van Lang zal dan ook een samenwerking zijn tussen beide heren. Tijdens de Eredivisie-topper tegen AZ scoorde Lang de tweede treffer van PSV, maar in de rust werd hij gewisseld. Al lopend richting de kleedkamer moest hij nog wat kwijt aan de camera, maar het bleek een teaser te zijn voor zijn nieuwe nummer. Niet veel later volgde op TikTok ook de eerste echte klanken.

@10noano DAMAGE. FRIDAY. 25/10/2024. #newmusic @Ronnie Flex ♬ original sound - Noano