Hugo Bueno groot vraagteken voor Champions League-duel met Benfica

'Inzetbaarheid Feyenoord-verdediger tegen Benfica race tegen de klok'

21 oktober om 17:25
Laatste update: 21 oktober om 17:25

De inzetbaarheid van Hugo Bueno tegen Benfica is een groot vraagteken. De linksachter raakte geblesseerd aan zijn hiel en mist het duel in Portugal mogelijk. Het zou echter niet gaan om een langdurige blessure.

Volgens RTV Rijmond is de inzetbaarheid van Bueno een race tegen de klok. Tegen Go Ahead Eagles moest de linksachter het veld verlaten na een blessure. Tot zijn wissel speelde de gehuurde Spanjaard een verdienstelijke wedstrijd. Gijs Smal was in Deventer zijn vervanger en mocht Bueno ook niet kunnen spelen in Lissabon zou hij wederom gebruikt kunnen worden door Brian Priske.

Volgens het medium zou het gaan om een hielblessure. Hoewel het duel van komende woensdag een vraagteken zal zijn, zal Bueno niet langere tijd uitgeschakeld zijn. Eerder dit seizoen was de linksachter dat wel. Eind augustus kreeg Bueno last van een spierblessure en daarvan herstelde hij pas onlangs. Het duel tegen Go Ahead was zijn eerste Eredivisie-duel sinds begin oktober.

Feyenoord zal op woensdagavond om 21.00 uur aftrappen tegen Benfica. Eerder dit seizoen verloor de ploeg van Priske nog met grote cijfers van de Portugezen. In het vriendschappelijke duel scoorde Benfica vijf keer en de Rotterdammers bleven op de hatelijke nul staan. Het seizoen ervoor won Feyenoord wel in een oefenwedstrijd van Benfica.