Waar en hoe laat wordt PSG O19 - PSV O19 in de Youth League uitgezonden?

Hoe kijk je naar PSG O19 - PSV O19 in de Youth League?
21 oktober om 17:55

Dinsdagmiddag staan de jeugdteams van Paris Saint-Germain en PSV tegenover elkaar in de UEFA Youth League. Beide ploegen zijn nog op zoek naar hun eerste punten in de groepsfase. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live PSG O19 - PSV O19 kijken

PSV O19 heeft een moeilijke start van het Youth League-seizoen achter de rug. De Eindhovenaren verloren beide duels in de groepsfase, waarbij Juventus met 1-0 te sterk was en Sporting CP met 0-2. Ook in de competitie kende PSV een tegenvaller met een nederlaag tegen Feyenoord O19. Afgelopen weekend had de ploeg echter vrijaf, wat mogelijk extra energie oplevert voor de cruciale wedstrijd tegen PSG.

PSG O19 staat na negen speelrondes bovenaan in de Franse Championnat National O19, met zeven overwinningen en twee gelijke spelen. De Parijse ploeg heeft al negentien keer gescoord en acht tegendoelpunten geïncasseerd. In de Youth League loopt het echter minder goed, met twee nederlagen tegen Girona en Arsenal. PSG zal nu in eigen huis tegen PSV op zoek gaan naar herstel.

Op welke zender is PSG O19 - PSV O19 te zien?

De wedstrijd tussen PSG O19 en PSV O19 begint dinsdagmiddag 22 oktober 2024 om 12.00 uur. Het volledige duel is gratis te volgen via de website van PSV. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.