Reijnders reageert op heldenrol voor AC Milan in de Champions League

22 oktober om 21:35

Tijjani Reijnders speelde dinsdagavond een cruciale rol in de 3-1 overwinning van AC Milan op Club Brugge in de Champions League. De Nederlandse middenvelder scoorde tweemaal in de tweede helft en bezorgde zijn ploeg daarmee de eerste overwinning van het seizoen in het miljoenenbal. Na de wedstrijd sprak Reijnders met Sky Italia over zijn heldenrol en zijn droomdebuut op het Europese podium.

Reijnders gaf bij Sky Italia aan dat hij lang had uitgekeken naar zijn eerste doelpunt in de Champions League. “Ik droomde hiervan, ik wachtte op mijn eerste doelpunt in de Champions League. Ik wachtte op één doelpunt, en het werden er twee: nog beter,” zei de middenvelder tevreden. Voor Reijnders, die al langer indruk maakte bij Milan, waren het zijn eerste Europese doelpunten sinds zijn overstap naar de Italiaanse grootmacht.

Over de wedstrijd zelf was Reijnders kritisch op het spel in de eerste helft. “We speelden te traag in de eerste helft, maar na de gelijkmaker werden we wakker en speelden we beter,” aldus de Nederlander. Dankzij zijn twee treffers in de tweede helft stelde Milan de overwinning veilig, wat een belangrijke stap is met het oog op hun komende confrontatie met Real Madrid.