Alle ogen zijn gericht op de spitsen: Ueda moet Giménez doen vergeten in Lissabon

Alle ogen op de spits: Ueda moet goede vorm doorzetten in Portugal

Vandaag om 14:00
Laatste update: om 14:08

ADVERTORIAL – Feyenoord hoopt woensdagavond de sterke vorm door te zetten in de Champions League. In Lissabon moet Benfica worden verslagen en daarvoor zijn alle ogen gericht op de spitsen van de avond. Speel mee met BetMGM!

Feyenoord weet de laatste weken weer wat winnen is. Na een teleurstellend begin van het seizoen ziet het er de laatste weken een stuk beter uit. Achtereenvolgens werden Girona, FC Twente en Go Ahead Eagles verslagen. Tegen Benfica zal menig supporter hopen op revanche. Zij wonnen in de voorbereiding van het seizoen nog met 5-0 van de Rotterdammers.

Topspitsen staan op in Lissabon

Ayase Ueda moet na het wegvallen van Santiago Gimenez de kar trekken in Rotterdam. De Japanner weet de laatste weken wat scoren is. Tegen Go Ahead scoorde de spits eenmaal, net als tegen Twente en NAC Breda. Aan de andere kant staat Vangelis Pavlidis. De Griek schoot afgelopen jaar de Eredivisie nog aan gort en wist er dit seizoen ook al vier te maken. Als beide spitsen scoren, dan heb je prijs bij BetMGM. Een doelpunt van Ueda en Pavlidis levert namelijk 11.00 keer je inzet op!

Benfica heer en meester in eigen huis

Benfica kwam dit seizoen pas vijf keer in actie in eigen huis. De supporters gingen iedere wedstrijd met een flinke glimlach naar huis, aangezien de thuisploeg heer en meester is in Lissabon. De ploeg incasseerde in eigen huis pas twee treffers en afgelopen Champions League-ronde werd Atlético Madrid met 4-0 verslagen. Feyenoord scoorde dit seizoen in tien van de elf wedstrijden, maar in eigen huis lijkt Benfica onverslaanbaar. Wint Benfica van Feyenoord en komen beide ploegen tot scoren? Dan krijg je bij BetMGM 2.75 keer je inzet!

Feyenoord stunt wederom in een Europese uitwedstrijd

Enkele weken geleden leek Feyenoord me knikkende knieën af te reizen naar Girona. Echter werd er in Spanje, terecht, met 2-3 gewonnen en lijkt het Europese vuur voor de Rotterdammers te branden. Mede door de revanchegevoelens en het feit dat de flow er momenteel goed in zit, is een stunt in Portugal niet uitgesloten. In bijna alle wedstrijden van beide ploegen vallen er dit seizoen flink wat doelpunten. Speelt Feyenoord gelijk of winnen zij en vallen er minstens drie doelpunten? Dan krijg je bij BetMGM 4.75 keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust