Feyenoord-talenten geven slechte voorbeeld na verlies bij Benfica in Youth League

Feyenoord-talenten geven slechte voorbeeld met verlies bij Benfica in Youth League

Vandaag om 13:52
Laatste update: om 13:59

De Onder-19 van Feyenoord is woensdagmiddag onderuit gegaan in de Youth League. De leeftijdsgenoten van Benfica wisten met 2-0 te winnen van de Rotterdammers. Woensdagavond nemen de twee hoofdmachten van Feyenoord en Benfica het tegen elkaar op in de Champions League.

Met nul punten uit twee wedstrijden tegen respectievelijk Bayer Leverkusen (1-2) en Girona (2-0) wist Feyenoord dat het aan de bak zou moeten om dan eindelijk die eerste Youth League-punten binnen te kunnen sprokkelen. Dat deed de ploeg van Pascal Bosschaart met onder andere Givairo Read, Jan Plug en Ayoub Ouarghi in de basis.

Feyenoord kreeg in de eerste helft de grootste kansen via Ouarghi en spits Fabiano Rust, maar vlak voor rust werd er in plaats van gescoord geïncasseerd. Gonçalo Moreira was de Portugese plaaggeest voor de Rotterdammers.

Na rust ging Feyenoord op jacht naar de gelijkmaker, maar net als in de eerste helft viel de goal aan de andere kant. Het was diezelfde Moreira die de wedstrijd besliste en ervoor zorgde dat de talenten van de Stadionclub op nul punten blijven steken.

De talenten van PSV speelden dinsdagmiddag nog gelijk tegen Paris Saint-Germain. Ajax De leeftijdsgenoten van AZ komen later op de dag in actie. Zij spelen een play-off tegen eht Noorse Stroemsgodset.