Waar en hoe laat wordt El Clásico Real Madrid - FC Barcelona uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt El Clásico Real Madrid - FC Barcelona uitgezonden?

Vandaag om 08:47

Zaterdagavond staat de Clásico op het programma! In speelronde 11 van La Liga nemen de eeuwige rivalen, Real Madrid en FC Barcelona, het tegen elkaar op in het iconische Santiago Bernabéu. Het gaat om de eerste én tweede plek in de competitie: Barcelona voert met 27 punten de ranglijst aan, terwijl Real Madrid daar met 24 punten net achteraan komt. Frenkie de Jong maakt waarschijnlijk zijn rentree, wat voor de Nederlandse fans extra interessant is. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Clásico Real Madrid - Barcelona in La Liga

FC Barcelona is in absolute topvorm, met onder meer een overtuigende 4-1 overwinning tegen Bayern München in de Champions League afgelopen week. Aan de andere kant boekte Real Madrid een knappe 5-2 overwinning op Borussia Dortmund, wat de ploeg extra vertrouwen zal geven. Robert Lewandowski, momenteel topscorer van de competitie met twaalf doelpunten, is de man om in de gaten te houden. De Clásico belooft zoals altijd vuurwerk, met beide teams in sterke vorm en het kampioenschap op het spel.

Hoe kun je Real Madrid - FC Barcelona live kijken?

Real Madrid - FC Barcelona begint zaterdag 26 oktober om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.