Vermoedelijke opstelling FC Twente: Oosting tegen Lazio op jacht naar eerste zege

De vermoedelijke opstelling van FC Twente tegen Lazio in de Europa League
Vandaag om 09:08

FC Twente gaat donderdagavond na twee remises op rij op jacht naar de eerste zege in het huidige Europa League-seizoen. De Tukkers ontvangen de Italiaanse grootmacht Lazio in eigen huis. VoetbalNieuws neemt de vermoedelijke opstelling met je door!

Vermoedelijke opstelling FC Twente tegen Lazio

FC Twente maakte tot dusver indruk in Europa. De ploeg van trainer Joseph Oosting speelde met 1-1 gelijk tegen zowel Manchester United als Fenerbahçe. Tegen United voelde dat als een zege, maar tegen de Turken had er veel meer in gezeten. Is het nu eindelijk eens tijd voor de volle buit?

Oosting wijzigt zijn elftal de laatste tijd zelden en ook tegen Lazio worden er geen veranderingen verwacht. Dat betekent dat de supporters in de Grolsch Veste de elf namen zullen zien die ze onderhand zonder na te denken kunnen opdreunen. Lars Unnerstall is de doelman, met een defensie van Anass Salah-Eddine, Max Bruns, Mees Hilgers en Bart van Rooij voor zich (van links naar rechts). Michel Vlap en Youri Regeer zijn de twee controleurs op het middenveld, met talisman Sem Steijn daarvoor. Mitchell van Bergen, Sam Lammers en Ricky van Wolfswinkel vormen de voorhoede.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap; Van Wolfswinkel, Steijn, Van Bergen; Lammers.

FC Twente - Lazio begint donderdagavond om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet er uiteraard ook verslag van. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.