Weer aderlating voor Real: naast Courtois mist ook aanvaller duel met Barcelona

Real Madrid moet naast Courtois ook Rodrygo missen in de Clasico tegen Barcelona
Vandaag om 13:15

In aanloop naar El Clásico tegen FC Barcelona wordt Real Madrid geteisterd door blessures. Na Thibaut Courtois valt ook Rodrygo weg, zo communiceert de club via de officiële kanalen.

Rodrygo kwam afgelopen dinsdag nog in actie met Real Madrid in de Champions League tegen Borussia Dortmund (5-2). De Braziliaan werd in minuut 85 van de wedstrijd naar de kant gehaald en dat blijkt Carlo Ancelotti niet zomaar te hebben gedaan. Rodrygo heeft een spierblessure opgelopen waardoor hij voor onbepaalde tijd aan de kant staat in Madrid.

Naast Rodrygo moet Real Madrid het ook al stellen zonder Courtois. Voor de Belgische doelman geldt hetzelfde als voor de Braziliaan. Ook Courtois stond nog in de basis tegen Dortmund, maar heeft last van een spierblessure.

Ondanks de blessuregevallen, zijn de voortekenen voor een spectaculaire Clásico daar. Real Madrid won dus met grote cijfers van Dortmund, maar ook Barcelona boekte een indrukwekkende zege. De Catalanen wonnen met 4-1 van FC Bayern München in de Champions League. Frenkie de Jong speelde een half uur mee.