Waar wordt FC Utrecht - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar wordt FC Utrecht - Feyenoord uitgezonden?
Vandaag om 16:46

Zondag nemen FC Utrecht en Feyenoord het tegen elkaar op in een spannend duel in De Galgenwaard. Beide ploegen hebben nog maar acht wedstrijden gespeeld en zitten bovenin de ranglijst. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Waar staan FC Utrecht en Feyenoord in de Eredivisie?

FC Utrecht staat na acht wedstrijden op de tweede plek in de Eredivisie met 22 punten. De ploeg speelt in eigen huis tegen Feyenoord, dat met 16 punten de vierde plek bezet. Voor de Rotterdammers is dit een cruciaal duel om de aansluiting bij de top te behouden. Feyenoord heeft vertrouwen getankt na de 1-3 overwinning op Benfica in de Champions League afgelopen woensdag, maar moet nu vol aan de bak in Utrecht. FC Utrecht is dit seizoen in goede vorm en zal alles geven om de punten in eigen huis te houden.

Waar wordt FC Utrecht - Feyenoord uitgezonden?

FC Utrecht - Feyenoord begint zondag 27 oktober om 12.15 uur en is live te volgen op ESPN 2. De wedstrijd wordt gespeeld in stadion De Galgenwaard onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.