Feyenoord heeft nieuws: aanvaller gaat contract verlengen tot 2029

Feyenoord heeft nieuws: aanvaller gaat contract verlengen tot 2029

Vandaag om 14:00

Feyenoord en Igor Paixão hebben een principe-akkoord bereikt over een verlengd contract tot 2029. Dat meldt de club vrijdagmiddag op haar website. De Braziliaanse vleugelaanvaller, die sinds 2022 in Rotterdam speelt, blijft hiermee langer aan de club verbonden, afhankelijk van de definitieve ondertekening van het contract.

Paixão kijkt met trots terug op zijn tijd bij Feyenoord en zegt. "De overstap naar Feyenoord heeft mij tot nu toe al heel veel goeds gebracht. Ik voel dan ook nog elke dag de trots dat ik voor deze mooie club mag spelen en leef hier mijn droom." Hij waardeert de steun van zowel zijn familie als de mensen bij Feyenoord, die hem hielpen zich snel thuis te voelen in Nederland.

De Braziliaan kwam in de zomer van 2022 over van Coritiba, doorliep daar de jeugdopleiding en bouwde sindsdien aan een indrukwekkend palmares bij Feyenoord. Hij speelde een sleutelrol in het kampioensseizoen, scoorde meerdere keren in Klassiekers en leverde de winnende goal in de KNVB-bekerfinale. Inmiddels staat Paixão op 23 goals en 16 assists en nadert hij zijn honderdste wedstrijd voor Feyenoord. Het huidige contract van Paixão liep tot medio 2027.