Schreuder hoopt op Antony in aanloop naar Utrecht-uit: 'Dan moet hij wel trainen'

26 augustus 2022 om 12:53

Komende zondag staat het duel tussen Ajax en FC Utrecht op het programma. Ondanks de slechte seizoensstart van de Utrechters is Alfred Schreuder op zijn hoede. Ook hoopt de Ajax-trainer stiekem op het meedoen van Antony.

Antony traint momenteel nog niet mee met de groep, maar in de persconferentie in aanloop naar het duel met de Domstedelingen. "Maar dan moet hij wel weer met de groep gaan trainen", aldus Schreuder, geciteerd door De Telegraaf.

De buitenspeler die op de lange termijn Antony moet gaan opvolgen, Francisco Conceição, is in ieder geval op de weg terug van een blessure. "Dat ziet er nu goed uit", aldus Schreuder. "Dat gaat niet lang meer duren."

FC Utrecht

Schreuder weet dat de wedstrijd uit bij de Domstedelingen een wedstrijd met een randje is. "Utrecht tegen Ajax is altijd een pittige wedstrijd", weet de trainer. "Utrecht is een echte volksclub, met het publiek erachter. Iedere club wil van Ajax winnen en dat heeft Utrecht ook. Wij kijken gewoon met respect naar de tegenstander. Dan zien we veel goede dingen maar ook plekken waar mogelijkheden liggen."