Oud-back United voorspelt nieuwe tegenslag Ten Hag: 'Denk dat Everton gaat winnen'

9 oktober 2022 om 17:34

Manchester United verloor vorig weekend pijnlijk met 6-3 van Manchester City. Oud-speler Patrice Evra denkt niet dat de ploeg van Erik ten Hag op tijd hersteld is van die nederlaag en verwacht een verlies tegen Everton.

Zondagavond om 20.00 uur speelt United uit bij Everton in de Premier League. "Dit wordt een moeilijke. De vraag is of United al hersteld is van de derby. Het is altijd moeilijk om tegen The Toffees te spelen. Het is niet een ploeg waar ik United nu graag tegen zie spelen. Ik denk dat Everton gaat winnen, helaas", aldus Evra tegenover de Manchester Evening News.

"United stelde me zo teleur tegen City en dat bracht slechte herinneringen naar boven. Is dit team sterk genoeg om zo snel te herstellen? Ik weet het niet. Ik denk dat de manager en de spelers wel een stukje vertrouwen zijn kwijtgeraakt na de derby. Sommige spelers reageren gespannen op een uitbrander van de manager na een wedstrijd. Spelers houden ervan om anderen de schuld te geven", aldus Evra.

Evra speelde jarenlang voor Manchester United en won er onder meer de Champions League en meermaals de Premier League. De oud-linksback kwam in 379 wedstrijden tot tien goals en 38 assists.