BVV-aanvoerder grapt: "Ajax maak je borst maar nat, Barendrecht komt eraan!"

14 december 2021 om 14:20
Laatste update: 14 december 2021 om 15:01

Danny Monster, middenvelder van BVV Barendrecht, neemt het woensdag op tegen Ajax in de KNVB Beker. ESPN ging bij de als glazenwasser werkzame middenvelder langs voor een voortuitblik op de wedstrijd.  

De nummer zes van BVV Barendrecht staat mogelijk tegenover Steven Berghuis, als Erik ten Hag besluit met zijn gebruikelijke elf namen aan te treden. Monster neemt de overstap van Berghuis van Feyenoord naar Ajax niet kwalijk. "Hij komt niet uit Rotterdam en hij is er niet geboren. Laat die jongen lekker bij Ajax voetballen", reageert Monster desgevraagd.  

Monster weet nog niet of hij na afloop van het treffen met de Amsterdammers om een shirtje gaat vragen. Hij is daar naar eigen zeggen niet zo van. "Straks sta je voor lul, weet je wel. Dan vraag je aan Tadic: Mag ik je shirt? En dan zegt hij: nee, daar doe ik niet aan". Breed glimlachend naar de camera besluit de middenvelder het interview: ""Ajax, maak je borst maar nat. Barendrecht komt eraan!" 

Woensdag neemt Barendrecht het om 21.00 uur op in de lege Johan Cruijff Arena tegen Ajax. Op het spel staat een plek in de derde ronde van de KNVB Beker. De nummer dertien van de Derde Divisie Zaterdag staat voor een schier onmogelijke opgave tegen de huidige nummer twee van de Eredivisie.