Technisch manager Bosvelt blijft langer verbonden aan Go Ahead Eagles

Technisch manager Bosvelt blijft langer verbonden aan Go Ahead Eagles
17 december 2022 om 12:05

Go Ahead Eagles en Paul Bosvelt gaan langer met elkaar in zee. De technisch manager heeft zijn contract met één jaar verlengd, waardoor hij tot medio 2025 aan blijft bij de club uit Deventer.

"Ambitie wordt niet altijd bepaald door de grootte van een club waarvoor je werkt, maar meer door de groeimogelijkheden die er zijn", laat Bosvelt weten via de clubsite van Go Ahead Eagles. "Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij het DNA van een club."

De technisch manager heeft het enorm naar zijn zin in Deventer. "De rol van technisch manager zou ik daarom ook niet zomaar ergens anders kunnen bekleden. In Deventer ben ik op mijn plek en hebben mijn gezin en ik onze draai gevonden. Om dan te verkassen, dat doe je niet zomaar."

"Bovendien zie ik na vijf jaar als technisch manager bij Go Ahead Eagles nog steeds voldoende uitdaging om er méér uit te halen door met de club nóg meer stappen te maken, nóg stabieler te worden. Het is voor mij de reden geweest om mijn contract met een extra jaar te verlengen tot medio 2025", besluit Bosvelt.