'Al Nassr bijna rond met Cristiano Ronaldo'

Romano: Al Nassr heeft Ronaldo bijna binnen, contract tot 2025

30 december 2022 om 21:03

De deal tussen Al Nassr en Cristiano Ronaldo is zo goed als rond, meldt ook transferexpert Fabrizio Romano. De Portugees zou overstag zijn gegaan en daarom worden de laatste gesprekken afgerond. 

Volgens de Italiaan tekent Ronaldo een contract tot 2025 en zal het salaris rond het eerder genoemde 200 miljoen euro per jaar gaan liggen. Saudische media berichten al dat Al Nassr op oudjaarsdag het nieuws wereldkundig wil maken en dat de Portugese vedette al op zoek is naar een woonplek binnen Saudi-Arabië. 

Ronaldo wordt al enige tijd in verband gebracht met de Saudische club. De Portugees liet zijn contract ontbinden bij Manchester United toen het WK net begon in Qatar. Ronaldo zal, zo wordt gesteld, zijn voetbalcarrière in Saudi-Arabië afsluiten en zich vervolgens hard maken om het WK naar Saudi-Arabië en Egypte te brengen. 

Op het WK kon Ronaldo niet imponeren. In wat waarschijnlijk zijn laatste mondiale landentoernooi was, werd de Portugees na de groepsfase op de bank gehouden. Portugal werd op het WK uitgeschakeld door Marokko in de kwartfinales.