Vijf thuisblijvers bij PSV, Eindhovenaren reizen met 23 spelers af naar Sevilla

PSV met 23-koppige selectie naar Sevilla: zieke Gutí en vier anderen blijven thuis

15 februari 2023 om 10:07
Laatste update: 15 februari 2023 om 15:01

Vijf PSV'ers moeten het heenduel met Sevilla in de tussenronde van de Europa League aan zich voorbij laten gaan. Anwar El Ghazi, Erick Gutiérrez, Richard Ledezma, Fodé Fofana en Sávio zijn niet tijdig fit bevonden voor de kraker in Spanje.

Dat meldt PSV woensdagochtend. Gutiérrez en Ledezma ontbreken vanwege ziekte, terwijl de overige drie namen geblesseerd zijn. Vanwege een handvol afwezigen, heeft trainer Ruud van Nistelrooij besloten om een aantal spelers van Jong PSV mee te nemen naar Sevilla. Het gaat om Mathijs Tielemans, Mohamed Nassoh en Emmanuel van de Blaak. 

De PSV-selectie reist woensdagochtend af naar Sevilla en traint na aankomst in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Eén dag later, om 21.00 uur, wordt het Europese treffen met de Spanjaarden afgewerkt.

De volledige selectie: Benítez, Drommel, Waterman, Teze, Obispo, Ramalho, Branthwaite, Sangaré, Xavi, De Jong, Silva, Hazard, Mauro Júnior, Boscagli, Til, Veerman, Bakayoko, Saibari, Mwene, Van Aanholt, Tielemans, Van de Blaak, Nassoh.