Manchester City zit op de tribune tijdens de Klassieker voor Orkun Kökçü

'Scouts van Manchester City op de tribune voor Feyenoorder tijdens Klassieker'

5 april 2023 om 19:08

'Half Europa heeft Feyenoorders in beeld', dat weet De Telegraaf. Volgens het medium zal De Kuip woensdagavond vol zitten met scouts de spelers van de Rotterdammers volgen.

Volgens de krant worden met name Orkun Kökçü, Santiago Gimenez, David Hankco en Lutsharel Geertruida begeerd. De aanvoerder van Feyenoord wordt bekeken door clubs uit allerlei topcompetities. Zo zijn vanuit de Premier League Manchester City, Liverpool, Newcastle United, Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Crystal Palace en Southampton geïnteresseerd.

Ook vanuit de Ligue 1 is er interesse in Kökçü. Olympique Marseille, Olympique Lyon en AS Monaco zouden hem in de gaten houden. Volgens De Telegraaf houden ook Duitse en Portugese clubs ook een oogje in het zeil. Het gaat daarbij om Borussia Dortmund en Benfica. De middenvelder heeft overigens nog een contract tot 2025 in De Kuip, dus veel haast om te vertrekken heeft hij niet.

Ook zal er woensdagavond een Spaanse delegatie bij de Klassieker aanwezig zijn. Volgens de ochtendkrant gaat het om FC Barcelona, Atlético Madrid, Real Sociedad en Real Betis. Voor wie deze clubs precies komen, is niet bekend.