Tadic gaat in op incident met Kökcü: 'Ik vroeg hem toen of het gras lekker was'

Tadic gaat in op incident met Kökcü: 'Ik vroeg hem toen of het gras lekker was'

8 april 2023 om 14:25
Laatste update: 8 april 2023 om 14:26

Dusan tadic is ingegaan op het voorval met Orkun Kökcü. Op sociale media gingen beelden rond waarin het leek dat de Serviër opmerkingen maakte over het geloof van de Feyenoorder , maar daar is volgens de Ajacied niets van waar.

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax zat vol met opstootjes, ongeregeldheden en tot tweemaal toe werd de wedstrijd stilgelegd. Op sociale media gingen beelden rond waarin Tadic de spot zou drijven met de ramadan van Kökcü door een beweging naar de grond en zijn mond te maken. Volgens Tadic klopt er niets van de beschuldigingen aan zijn adres. "Ik werkte Kökcü in een duel naar de grond, daarna sprong hij op me. Ik vroeg hem toen of het gras lekker was", zegt Tadic tegen het Servische MozzartSport.

 Volgens Tadic wordt er op het internet van alles groter gemaakt dan het is. "Daarna zei ik dat hij wat vaker naar de sportschool moest gaan. Dat was alles, maar overal worden verhalen van gemaakt", vertelt de Serviër die stelt dat hij en Kökcü tijdens de Klassieker in Amsterdam elkaar ook al de handen hadden geschud. "We hebben elkaar de hand geschud, maar de media zeiden van niet. Kökcü koos de verkeerde speelhelft, waarna hij tegen Danny Makkelie zei dat hij het niet meende. Dat was alles."