VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

18 april 2023 om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Napoli-AC Milan

Wil Napoli, dat wordt gezien als een van de outsiders voor de eindoverwinning, de halve finale van de Champions League halen, dan moet er in eigen huis met twee doelpunten verschil gewonnen worden van AC Milan. De Napolitanen verloren vorige week namelijk met 1-0 in Milaan door een doelpunt van Ismael Bennacer in de veertigste minuut. De return wordt om 21.00 uur afgewerkt in het Stadio Diego Armando Maradona. 

De wedstrijd is te bekijken op Ziggo Sport.

Chelsea-Real Madrid

De Londenaren moeten onder leiding van Frank Lampard een heuse remontada neer weten te zetten om de halve finale van de Champions League te bereiken. Chelsea verloor vorige week met 2-0 van Real Madrid. Karim Benzema en Marco Asensio waren de doelpuntenmakers. Dit weekend verloor Chelsea met 1-2 van , terwijl Real met 0-2 won bij Cadiz CF. De Madrilenen kenden dus een betere generale repetitie. Het duel begint om 21.00 uur op Stamford Bridge. 

De wedstrijd is te bekijken op RTL 7.

Bekijk hier welke wedstrijden er nog meer worden gespeeld.