'Tottenham staat voor volgend ontslag: interim-manager moet weg na afslachting'

Dagen van Stellini bij Tottenham Hotspur lijken geteld
24 april 2023 om 14:17

De dagen van Christian Stellini bij Tottenham Hotspur lijken geteld. Volgens diverse Britse tabloids moet de interim-manager alweer het veld ruimen bij The Spurs, na de uiterst pijnlijke 6-1 nederlaag op bezoek bij Newcastle United.

Het nieuws werd aanvankelijk gebracht door Britse tabloids, maar wordt nu ook gemeld door doorgaans beter ingevoerde media zoals Sky Sports. 'Tottenham bespreekt de toekomst van waarnemend hoofdcoach Cristian Stellini na het 6-1 pak slaag van de club in Newcastle', aldus Sky in zijn berichtgeving.

De spelersgroep zou daarnaast weinig vertrouwen hebben in de opvolger van Conte. Daniel Levy beslist maandagavond over het lot van Stellini. Ryan Mason, nu nog assistent, moet het seizoen afmaken. Om op permanente basis de nieuwe Spurs-manager te worden zijn naar verluidt naast droomkandidaat Julian Nagelsmann, ook Luis Enrique, Vincent Kompany en Arne Slot in beeld.

Lloris diep door het stof

Hugo Lloris beleefde bij The Magpies een dag om snel te vergeten. Na 21 minuten stond de onwerkelijke tussenstand van 5-0 op het bord, waarna de Fransman zich in de rust liet vervangen door Fraser Forster wegens een spierblessure. "Het is nu moeilijk om te analyseren wat er misging, maar er was een gebrek aan trots", tekent The Times de Fransman op.

"Het is echt pijnlijk. Het gaat niet eens om tactiek, we konden gewoon niet vechten en we waren te laat", vervolgt Lloris tegen de krant. "Het is heel gênant. We moeten onze excuses aanbieden aan de fans", aldus de wereldkampioen van 2018.

Bekijk hieronder de samenvatting van Newcastle United - Tottenham Hotspur: