Hanegem noemt mogelijke opvolger van gewilde Slot

Van Hanegem ziet opvolger Slot bij Feyenoord rondlopen: 'Gewoon de kans geven'

28 april 2023 om 15:45
Laatste update: 28 april 2023 om 15:51

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord binnen de club al een mogelijke opvolger voor Arne Slot heeft rondlopen. De Kromme meent dat assistent-trainer Sipke Hulshoff belangrijk is voor de club en niet zou misstaan als nieuwe hoofdtrainer bij een vertrek van Slot. 

Van Hanegem spreekt over Hulshoff in de Willem en Wissel podcast van het Algemeen Dagblad. Volgens de oud-speler zou de rol Hulshoff niet misstaan. "Hij is heel belangrijk in heel veel van wat er nu allemaal zo goed gaat bij Feyenoord. Dus waarom zou je dat veranderen als Slot vertrekt en niet gewoon hem de kans geven?"

De oud-Feyenoorder stelt dat de mening van de spelersgroep zelf het zwaarst weegt. "De spelers zijn uiteindelijk het belangrijkste, als zij het niet zien zitten in een trainer gaat hij uiteindelijk weg, kijk maar naar Alfred Schreuder bij Ajax", verwijst Van Hanegem. 

Het is de vraag of Slot volgend seizoen nog aan het roer staat bij Feyenoord. In de winter was Leeds United al concreet voor de succesvolle trainer. Inmiddels zou ook Tottenham Hotspur de interesse kenbaar hebben gemaakt voor de Nederlander.