Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Eredivisie weer van start, Bundesliga-duel en vijf KKD-duels

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

PEC Zwolle - AZ

PEC Zwolle ontvangt vrijdag AZ na een gelijkspel in Enschede. AZ komt vol vertrouwen naar Zwolle na een 9-1 overwinning op SC Heerenveen. Ondanks veel vertrekkende spelers, zoals Pavlidis en Sugawara, staan de Alkmaarders tweede in de competitie. PEC bekleedt momenteel de veertiende plek in de competitie. Het eerste Eredivisie-duel in speelronde zes van de Eredivisie wordt om 20.00 afgetrapt en is te zien op ESPN 2.

FC Augsburg - 1. FSV Mainz 05

Augsburg ontvangt Mainz in een duel tussen middenmoters in de Bundesliga. Augsburg won recent met 3-1 van St. Pauli en doorbrak daarmee een reeks van zes wedstrijden zonder overwinning. Mainz verloor teleurstellend met 2-1 van Werder Bremen en zoekt naar herstel. Het duel begint om 20.30 en is te zien op Viaplay

Keuken Kampioen Divisie 

Speelronde zeven van de Keuken Kampioen Divisie begint vandaag met vijf wedstrijden. Op het programma staan onder andere ADO Den Haag - Telstar en FC Dordrecht - Excelsior. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur en zijn live te volgen via het schakelprogramma op ESPN.