Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: dag twee van de Champions League en inhaalduel Ajax

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Ajax - Fortuna Sittard

Voor het eerst sinds een maand komt Ajax in actie. Na twee uitgestelde duels door politieprotesten is het de beurt aan het inhaalduel tegen Fortuna Sittard. Davy Klaassen zal meteen bij de wedstrijdselectie zitten en ook Wout Weghorst maakt kans op zijn debuut. Vorig seizoen eindigde beide wedstrijden in een gelijkspel. Op bezoek in Sittard bleef het 0-0, terwijl een laat doelpunt van Brian Brobbey zorgde dat de Amsterdammers met 2-2 gelijkspeelde in de thuiswedstrijd. Het duel begint om 20.00 uur en is te volgen op ESPN 1.

Manchester City - Internazionale

Na dag één van de eerste speelronde van de Champions League staan er in dag twee ook een aantal mooie affiches op het programma. Eén daarvan is de herhaling van de Champions League finale van 2023. Toen maakte Rodri het enige doelpunt en wonnen the Citizens hun eerste titel in het miljardenbal. Tot op heden blijft dat de enige ontmoeting tussen beide teams in de Champions League. De wedstrijd zal om 21.00 uur op Ziggo Sport 1 te zien zijn.

PSG - Girona

De Nederlandse enclave in Girona kreeg een ongekende tik van FC Barcelona, maar slechts enkele dagen daarna staat de topper met PSG alweer op het programma. Het zal het debuut worden van Girona in de Champions League. De Fransen kennen daarentegen een foutloze start en speelde in Ligue 1 vier wedstrijden en wonnen deze allemaal. Het doelsaldo in die wedstrijden is zestien doelpunten voor en drie tegen. Girona kan in Parijs zijn borst dus nat maken. De wedstrijd start om 21.00 uur en is te zien op Ziggo Sport 2.