Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: laatste dag interlandvoetbal met Portugal en Spanje

15 oktober om 06:30
Laatste update: 15 oktober om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Schotland - Portugal

Cristiano Ronaldo en co. spelen hun vierde wedstrijd van de UEFA Nations League op bezoek bij Schotland. Waar de Portugezen nog geen punt verloren kijken de Schotten nog altijd tegen de hatelijke nul aan. Tijdens de heenwedstrijd besliste Ronaldo de wedstrijd door in minuut 88 de winnende treffer te scoren. Het duel begint om 20.45 uur en is te volgen op Ziggo Sport 3.

Spanje - Servië

De blessurelijst van Spanje wordt als maar groter, maar toch wacht het treffen met Servië alweer. De huidige Europees kampioen is wel de koploper in Groep 4 van League A. Servië is daarentegen de nummer drie en dus zal de wedstrijd een interessante ontmoeting worden. De aftrap is om 20.45 uur en de wedstrijd is in zijn geheel op Ziggo Sport 2 te zien.

Nations League Switch

Mochten beide duels je niet interesseren of mocht je alle doelpunten willen zien, dan zijn alle Nations League-wedstrijden van dinsdag 15 oktober te volgen in de Ziggo Nations League Switch. De uitzending begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport 1.

De duels in de Nations League Switch:

20.45 uur: Polen - Kroatië
20.45 uur: Schotland - Portugal
20.45 uur: Spanje - Servië
20.45 uur: Zwitserland - Denemarken
20.45 uur: Kosovo - Cyprus
20.45 uur: Litouwen - Roemenië
20.45 uur: Wit Rusland - Luxemburg
20.45 uur: Noord-Ierland - Bulgarije