Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: PSV start Champions League, Slot tegen AC Milan en duel in Eredivisie

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Juventus - PSV

PSV gaat vanavond beginnen aan het nieuwe seizoen in de Champions League. De ploeg van Peter Bosz wist de eerste vijf wedstrijden van het seizoen eenvoudig te winnen, maar staat in Turijn voor de eerste serieuze test van het seizoen. Juventus kent tot dusver een wisselende start van de competitie. De Oude Dame won de eerste twee competitiewedstrijden, maar speelde de laatste twee duels met 0-0 gelijk in de Serie A. De wedstrijd tussen Juventus en PSV begint om 18:45 uur en is live te volgen op Ziggo Sport.

FC Twente - SC Heerenveen 

Niet alleen Europees wordt er gevoetbald, ook in de Eredivisie staat er een duel op het programma. Het duel werd in speelronde drie verplaatst vanwege de Europese verplichtingen van FC Twente en vindt daarom vanavond plaats. SC Heerenveen zal de wedstrijd tegen de Tukkers als ideale kans zien om zich revancheren. Heerenveen verloor zaterdag met maar liefst 9-1 van AZ. Het inhaalduel tussen FC Twente en SC Heerenveen is vanaf 20.00 uur te zien op ESPN. 

AC Milan - Liverpool 

AC Milan heeft een van de zwaarste lotingen getroffen en begint direct met een topduel tegen Liverpool, het team van Arne Slot. Liverpool is sterk aan het nieuwe Premier League-seizoen begonnen, maar verloor afgelopen weekend Nottingham Forest. AC Milan en Liverpool trappen om 21.00 uur af en de wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport.