Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Oranje op bezoek bij Duitsland, ook Jong Oranje en België - Frankrijk

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Duitsland - Nederland

Oranje sluit de interlandperiode van oktober maandagavond af met de uitwedstrijd tegen Duitsland in de Nations League. Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Hongarije, hopen de mannen van bondscoach Ronald Koeman een goed resultaat te kunnen boeken tegen onze oosterburen. Dat zal moeten gebeuren zonder aanvoerder Virgil van Dijk, die geschorst is. De Duitsers hebben door blessures echter ook een flinke waslijst aan afwezigen. Vorige maand eindigde dit treffen in Amsterdam in 2-2, wat wordt het nu?

Duitsland - Nederland begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op NPO 3.

Jong Oranje - Jong Zweden

Naast het grote Oranje, komt ook Jong Oranje in actie op de maandag. De ploeg van bondscoach Michael Reiziger speelt haar laatste EK-kwalificatiewedstrijd, thuis in Nijmegen tegen Jong Zweden. Nederland is al gekwalificeerd voor het toernooi dat volgend jaar plaatsvindt in Slowakije en kan de wedstrijd dus vrij aanpakken. Het behouden van de foutloze status (negen zeges uit negen gespeelde wedstrijden) is nog de inzet.

Jong Oranje - Jong Zweden begint om 18.45 uur en wordt live uitgezonden op ESPN.

België - Frankrijk

De Nations League levert in divisie A vaak prachtige affiches op, en dat is maandagavond ook zeker het geval. Behalve Duitsland - Nederland staat er nog een burenruzie op het programma tussen twee toplanden. België en Frankrijk ontmoeten elkaar in Brussel. De vorige keer wonnen de Fransen met 2-0. Zijn de Belgen nu wel in staat om een resultaat te boeken? Voor de afwezige Kylian Mbappé hoeft in ieder geval niet gevreesd te worden.

België - Frankrijk begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.