Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: PSV zonder sterkhouders tegen Sparta, ook Arsenal en Real in actie

Vandaag om 07:00
Laatste update: om 07:00

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Arsenal - Southampton

Arsenal ontvangt Southampton zaterdagmiddag in het Emirates Stadion. Arsenal wil hun sterke vorm in de Premier League doorzetten, terwijl Southampton nog steeds op zoek is naar hun eerste overwinning van het seizoen. De wedstrijd begint om 16:00 uur en is live te zien op Viaplay.

PSV - Sparta Rotterdam

PSV treft Sparta Rotterdam vanavond in de Eredivisie, maar zal het zonder Joey Veerman en Jerdy Schouten moeten doen. Trainer Peter Bosz moet daardoor puzzelen op het middenveld. Ondanks de personele problemen is PSV nog ongeslagen dit seizoen, met 21 punten uit zeven wedstrijden en de koppositie in handen. Sparta staat er ook goed voor. De ploeg uit Rotterdam bezet de achtste plek met tien punten en wil stunten tegen de ploeg uit Eindhoven. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is live te volgen op ESPN.

Real Madrid - Villarreal 

Real Madrid treft vanavond Villarreal in speelronde negen van La Liga. De thuisploeg staat tweede met drie punten achterstand op de koploper, terwijl Villarreal verrassend derde staat, op slechts één punt. Beide teams willen deze cruciale wedstrijd winnen. Het duel begint om 21:00 uur en is te volgen op Ziggo Sport.