Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: speelronde acht van de Eredivisie van start, ook KKD en Bundesliga

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Almere City - Willem II

Almere City staat voor een belangrijke wedstrijd tegen Willem II in het Yanmar Stadion. De ploeg bevindt zich op de zeventiende plek in de Eredivisie en is nog altijd op zoek naar een eerste overwinning van het seizoen. Willem II doet het daarentegen prima na hun promotie naar de Eredivisie en bezet een keurige elfde plek. De Tilburgers verloren vorige speelronde wel met 0-2 van PSV, maar staan stevig in de middenmoot. De aftrap van speelronde acht in de Eredivisie is om 20:00 uur en het duel is live te zien op ESPN 2.

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 

FC Augsburg ontvangt Borussia Mönchengladbach in een belangrijk duel in de Bundesliga. Augsburg bevindt zich in de gevarenzone en heeft dringend punten nodig om weg te komen uit de degradatiezorgen. Na een teleurstellende 4-0 nederlaag tegen RB Leipzig zijn de zorgen alleen maar groter geworden. Borussia Mönchengladbach staat momenteel in de middenmoot, maar kan met een overwinning de stap richting het linkerrijtje maken. Het duel tussen Augsburg en Mönchengladbach is vanaf 20:30 uur te zien op Viaplay.

Speelronde negen in de KKD

Speelronde negen van de Keuken Kampioen Divisie belooft weer een spannende voetbalavond te worden met tien wedstrijden op het programma. Roda JC neemt het thuis op tegen Excelsior, terwijl Jong AZ het in eigen huis opneemt tegen FC Eindhoven. Verder zijn er interessante duels zoals Den Bosch tegen De Graafschap en VVV-Venlo tegen Cambuur. Ook Jong Ajax speelt, dit keer tegen Helmond Sport, en Emmen ontvangt MVV Maastricht. Het schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie is vanaf 20:00 uur te zien op Starchannel.